Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


81-120. epizód

2008.03.14

 

81. rész
Quique elmegy az edzőterembe, hogy újra bunyózzon, de a haverok kigúnyolják. Debora el akarja mondani Martinnak, amit hallott, de Miguel megállítja és megfenyegeti. Esperanza belép és leüti Miguelt. Kimberly talál rá, és Mercedesszel együtt megkötözik a raktárban. Rosa megtudja, hogy Jose dolgozik, de azt akarja, hogy mondja el Martinnak. Martin bocsánatot kér Esperanzától.

82. rész
Martin nem akarja a nyakába venni az esküvő szervezését, ezért Constanza kitalálja, hogy vegyenek fel egy esküvőszervezőt, Lalót. Constanzának sikerül rávennie Martint, hogy két hónap múlva esküdjenek. Miguel és Falucho újra összehaverkodnak. Megtudják, hogy Jose nem jár suliba, és kiküldik a bírót Martinhoz. Jorgito elkapja Esperanzát és pisztolyt szorít a fejéhez.

83. rész
Quique és Martin megmentik Esperanzát. Complici bíró megtudja, hogy José dolgozik. Martin házába siet, ahol találkozik Constanzával. Kiderül, hogy régi jó ismerősök, ezért beleegyezik, hogy ha 15 napon belül összeházasodnak, nem veszi el Martintól a gyerekeket. Quique jegyet nyer a foci-vébére. Nieves tanácsára eladja a jegyet, hogy az árából Monitával Las Vegasba utazhassanak. Esperanza azonban visszautasítja az ajánlatot...

84. rész
Constanza és Martin az esküvőjüket tervezik, mikor Martin úgy dönt, hogy friss levegőre van szüksége, és kimegy a versenypályára. A versenypályán Martin és Rolando összevesznek. Quique és Constanza találkozik az utcán, Constanza elkíséri a férfit egy kocsmába, ahol Quique el akarja adni a nyertes kupakot. Ám pénz helyett fegyvert szegeznek neki.

85. rész
Quiquétől ellopják a nyerő kupakot, így nem tud elmenni Las Vegasba. Nieves pénzt követel Constanzától az utazásra, a nő odaadja neki az esküvőre szánt tízezer dollárt. Martinnak azt hazudja, hogy elrabolták tőle a pénzt. Turca kihallgatja Nievest, és beszámol az ügyről Monitának, aki visszaviszi Martinnak a pénzt.

86. rész
Monitáéknál megjelenik Turca unokaöccse, Ricardo. Quique azt hiszi, hogy elcsábította a lányt, elkeseredik, és visszakönyörgi magát a céghez. Tano és Martin megegyeznek, hogy keresnek egy sofőrt a versenyautóhoz. Constanza szervezi az esküvőt, bevásárol, de közben ellop egy-két dolgot az üzletből. A biztonsági őrök elkapják, egy riporter pedig lefotózza..

87. rész
Martin meglátja, hogy Esperanza és Ricardo csókolóznak. Később azt mondja Quiquének, hogy regulázza meg a lányt. Constanza börtönbe kerül, de Falucho kihozza onnan. Martin kirúgja Lalót. Lalo megkéri Deborát, hogy segítse őt visszakerülni az állásába. Az utcán riporterek zaklatják Martint, mondván, hogy Constanza engedélyt adott az interjúkra. Martin ezután összevitatkozik Constanzával, és szakítani akar vele.

88. rész
Constanza meggyőzi Martint, hogy adjanak interjút a magazinnak. Carmen elmegy Esperanza házába, hogy kiderítse, a lány megbocsátana-e az anyjának, ha az visszajönne. Nieves azonban kidobja, de Quique és Turca meghallja a beszélgetést, és mindent elmondanak Esperanzának. Később Esperanza kényszeríti Nievest az igazság bevallására.

89. rész
Alfredo és Kimberly intim viszonyba kezd, de titokban tartják. Martin elviszi Esperanzát golfozni, ahol találkoznak Sarasival, aki elintézheti, hogy Martin versenyengedélyét meghosszabbítsák. A találkozás azonban nagyon rosszul végződik, ráadásul még Monita is halálosan megsértődik. Constanza fel s alá rohangál a piros borítékok után. Miguel és Falucho viszont remekül szórakozik a nő kínjain.

90. rész
Martin rájön, hogy Constanza hazudott neki, amikor azt mondta, meghívta Esperanzát az esküvőre. Constanza azzal védekezik, hogy Esperanza zsarolta őt a bolti lopásról készült fotókkal. Martin hisz neki, és rendre utasítja Esperanzát, aki figyelmezteti, hogy nagy hibát követ el, és hogy ezt már nem lehet jóvátenni. Debora mindent elmond Martinnak, aki kérdőre vonja Constanzát. Miguelt és Faluchot. Constanza mindent bevall, és elmegy. Martin elnézést kér Esperanzától.

91. rész
Fabiana és Jose kibékülnek, Falucho és Miguel ki akarja csikarni Constanzából Martin irodai széfjének kódját, de a nő folyton átveri őket. Monita versenyre készül. Constanza elkésik az esküvő próbaszertartásáról, így Monita ugrik be helyette mindenki legnagyobb ámulatára.

92. rész
Miguel és Falucho észreveszi, hogy Porpote követi őket. Ráveszik, hogy működjenek együtt velük. Jose összeveszik Fabianával, majd Turcával is. Nieves elmondja Martinnak, mit tudott meg Carmentől Monita anyjáról. Martin elmegy a nőhöz, hogy kibékítse őt a lányával.

93. rész
Esperanza összefut anyjával Martin irodájában. Összevesznek, és Esperanza kijelenti, hogy soha többé nem akarja látni őt. Martin meglátja Constanzát az esküvői ruhájában, és ettől a nő teljesen megőrül, mert azt hiszi, a boldogságuk elúszott. Isabel elájul egy veszekedés után. Carmen Martinhoz fordul segítségért, mert Isabelnek vérátömlesztésre van szüksége és csak Esperanza tud rajta segíteni.

94. rész
Isabel még kórházban marad, és Esperanza meglátogatja a meccse előtt. Miguel és Falucho azt követeli Dufretól, hogy eressze ki Beatrizt a pszichiátriáról. Az irodában mindenki megrémül, amikor megtudják, hogy Beatriz kiszabadult. Constanza félreérthető helyzetben találja Martint és Esperanzát, és úgy dönt, megátkozza a lányt. Esperanza vesztésre áll, mert tekintetével Martint keresi a nézőtéren. Amikor megérkezik, hatalmas ütés éri. Isabel megjelenik, és azt súgja neki, hogy álljon fel.

95. rész
Esperanza anyja elutazik. Martinnal küld egy levelet a lányának, amelyben közli, Kanadába megy gyógykezelésre. Alfredo exneje megszökött az elmegyógyintézetből. Barátjával együtt foglyul ejti Kikét és Constanzát, akik éppen légyottra készülnek. Kimberli féltékeny Monita miatt, és szakítani akar Alfredóval. Martin és Esperanza ki akarják szabadítani Constanzáékat, de ők is csapdába esnek.

96. rész
Constanza az esküvőjére készülődik. Quiquénak sikerül visszaszereznie az utazási kupakot. Debora leánybúcsúztató bulit szervez Constanzának, amin csak egyetlen vendég vesz részt. Tano cselhez folyamodik, hogy Martint el tudja vinni a legénybúcsúztatóra.

97. rész
Esperanza nem tudja rávenni Martint, hogy másként döntsön. Quique megjelenik Constanza buliján, és mikor éppen ölelkeznek, megjelenik Martin. Jose ellopja Martin személyi igazolványát, hogy Martin nem tudjon összeházasodni Constanzával. Miguel és Falucho lefizetnek egy nőt, aki megjelenik az esküvőn, mondván, hogy a fia Martintól van.

98. rész
Az esküvőt elhalasztják, mert megjelent egy nő, aki azt állítja, hogy Martinnal közös fiuk van. Constanza azt gondolja, hogy valaki csapdát állított, Miguel és Falucho pedig elhiteti vele, hogy Monita volt az. Turca és Quique megmentik Monitát constanza támadásától. Constanza megvádolja Monitát, hogy ő tervelt ki mindent.

99. rész
Quique eldönti, hogy elutazik Németországba, ezért mindenkitől elbúcsúzik. Martin és Monita kiderítik, hogy a kis Martin igazi apja Fabian. A ténnyel szembesítik Eugeniát, aki beismeri, hogy hazudott. Constanza megrendezi az esküvőt, mindent előkészít, Martint azonban meglepetésként éri a hirtelen frigy, és nemet mond.

100. rész
Quique elutazik Németországba, de ellopják mindenét, és a tévén keresztül üzen Monitáéknak. Amikor Martin ezt megtudja, azonnal Németországba indul Monitával, az esküvő természetesen ezúttal is elmarad. Constanza azt hiszi, Martin azért nem jelent meg, mert Monitával van. Elmegy Nievesékhez, de Martin és Monita helyett Josét és Turcát találja az ágyban. Martin Németországban megmondja Monitának, hogy szereti.

101. rész
Esperanza és Martin elutaznak Németországba, hogy megkeressék Quiquét. Abba a városba mennek, ahol az argentin csapat is játszik. Mindketten bevallják, hogy szeretik egymást. Miguel és Falucho szólnak a bírónak, hogy Martin magukra hagyta a gyerekeket.

102. rész
Quique megtalálja Martint és Esperanzát a hotelben, ahol egy szobában alszanak. Martin, miután visszamennek Buenos Airesbe, szakítani akar Constanzával. Constanza úgy dönt, elmondja Quiquének, hogy Martin és Esperanza szeretők. Quique nem hisz neki.

103. rész
Martin és Monita hazamennek egy pásztorórára, amiről Falucho és Miguel tudósítja Constanzát. A nő magával viszi Quiquét Martinhoz, hogy szembesítse Monita félrelépésével. Monita nem tudja elhagyni Quiquét, pedig már Martint szereti, amit be is vall neki.

104. rész
Jose azt hiszi, hogy Alfredo csapta le a kezéről Turcát, ezért halálosan megfenyegeti Alfredót. Debi ezúttal Alfredóba szerelmes. Quiquével baleset történik, amikor Constazával időzik, és a kórházba köt ki. Egy bírónőt neveznek ki a gyerekek ügyére.

105. rész
Miguel és Falucho ráveszi Constanzát, hogy tegyen úgy, mintha öngyilkos akart volna lenni. Martin elhiszi, és nagyon aggódik érte. Debora véletlenül kikotyogja az igazságot Esperanzának. Martin a hír hallatán dühbe gurul, és összevesznek Monitával.

106. rész
Eva félreérti Martint, és összevesznek, közben Constanza lefényképezi őket, és eladja egy újságnak. Eva azt hiszi, hogy Martin húzta csőbe. Úgy tűnik, hogy Turca terhes Josetól. Esperanza, Quique és Turca meg akarják tudni, hogy ki az új tulajdonos.

107. rész
Constanza megtudja, hogy Eva el akarja venni Martintól a gyerekeket, és figyelmezteti Martint. A férfi elbújik a gyerekekkel a nagyapja régi házában, amit senki sem ismer. Jose kilóg, és magával viszi Martinhoz Esperanzát.

108. rész
A bírónő úgy dönt, hogy a gyerekeknek árvaházba kell menniük. Hernando, Falucho fivére, megjelenik a cégnél, hogy megkaphassa a családi örökség ráeső részét. Falucho úgy tesz, mintha a bátyja lenne, és bemegy Kimberly hálószobájába.

109. rész
Constanza meggyőzi a bírónőt, hogy Monita és Quique ártalmasak, így Eva egyetlen feltétellel garantálja Martinnak a gyermekek gyámságát: ha megszakítja a kapcsolatot Monitával. Turca és Salo randevúzni kezdenek, Jose meglátja őket együtt.

110. rész
Esperanza és Martin elmennek Coki iskolai jelmezbáljára, ahol Constanza titokban képeket készít róluk. A bírónő ezután Constanza gyámsága alá helyezi a gyerekeket. Falucho Hernandónak öltözve meglátogatja Kimberlyt.

111. rész
Esperanzának elege van Constanzából, és arra kéri Martint, hogy hagyja el, de Martin a türelmét kéri, mert most Constanza a gyerekek gyámja. Falucho ellopja Hernando személyi kártyáját, mert keresik őt a rendőrök.

112. rész
Ruben találkozik a gyerekekkel, és bocsánatot kér tőlük. Laurára hatással van, de Jose hűvösen viselkedik. Alfredo elmondja Martinnak, hogy Ruben már találkozott a bírónővel, de egyelőre nem viheti el a gyerekeket Martintól.

113. rész
Ruben megjelenik Martinnál és követeli a gyerekeit, de Jose hallani sem akar arról, hogy az apjával menjen. Quique félrehallja az orvost, így azt hiszi, Monitának már csak órái vannak hátra. Ezt meg is mondja neki.

114. rész
Constanza csak azzal a feltétellel megy hozzá Martinhoz, ha Martin megszakítja a kapcsolatot Monitával. Quique jelentkezik egy olajfúró hajóra, így hat hónapig távol lesz. Saló egy turnét szervez Turcának, de valójában kábítószer-csempészetre akarja felhasználni.

115. rész
Martin és Constanza elhatározzák, hogy összeházasodnak. Turca Salóval utazna a Karib-tengerhez, ám a férfi az utolsó pillanatban visszalép, és megkéri Turcát, hogy vigyen magával egy táskát. Jose Turca után megy, hogy elbúcsúzzon.

116. rész
Martin elmegy egy szimpóziumra. Esperanza a rendezvényen kínos helyzetbe hozza a férfit az üzlettársai előtt, főleg Azcuenaga előtt, akivel korábban már volt problémája. Mikor Monita elmegy, Azcuenaga követi és munkát ajánl neki. Egy fénykép alapján Jaqueline rájön, hogy Martinnak és Constanzának ugyanaz az apja.

117. rész
Esperanza úgy dönt, Azcuenagának fog dolgozni, hogy ne legyen közel Martinhoz az esküvője után. Martin megkéri Quiquét, hogy kémkedjen a lány után. De Quique félreért egy helyzetet, és ennek köszönhetően kirúgják Monitát az új állásából. Közben Jaqueline azt hajtogatja Constanzának, hogy Martin és Coni testvérek. Debora ezt meghallja és elmondja Esperanzának.

118. rész
Martin nem hisz Monitának, ezért a lány megkéri, hogy kérdezze meg Deborát. Constanza megkéri Miguelt és Faluchót, hogy tüntessék el az anyját. Lalo és Quique a hotelben készítik elő a dolgokat. Miután Lalo elmegy, Quique ott marad filmet nézni, közben Constanza is megérkezik. Esperanza és Martin a szállodában találkoznak, Lalót keresik, és éppen abba a szobába akarnak bemenni, ahol Constanza és Quique szerelmeskednek.

119. rész
Lalo bemegy a szobába, és rajtakapja Constanzát Quiquével. Turca kihallgat egy beszélgetést és rájön, hogy Quique találkozgat Constanzával. Ezt elmondja Josénak. Quique el akarja rabolni Constanzát, de a nőnek sikerül megszöknie, és késve ugyan, de odaér az esküvőjére. Amikor már majdnem kimondják az igent, megjelenik Esperanza.

120. rész
Martin és Constanza összeházasodnak. A polgári szertartás után Constanza allergiás rohamot kap, ezért a templomi esküvőt és a nászutat el kell halasztani. Esperanza depresszióba esik Martin esküvője miatt. Turca és Jose továbbra is gyanakszik, hogy Constanzának viszonya van Quiquével, és elhatározzák, hogy kiderítik az igazságot. Constanza rajtakapja Martint Esperanzával, majd megfenyegeti a férfit, hogy elveszi tőle a gyerekeket, ha nem szakít Monitával.