Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


41-80. epizód

2008.03.15

 

41. rész
Martin felbukkan abban a klubban, ahol Esperanza mulat. Chippendale fiúnak öltözve fel is lép. Turca végleg lezárja a kapcsolatát Joséval. Mercedes a csók után meglehetősen hidegen viselkedik Alfredóval. Azt állítja, az egész csak azért történt, mert többet ivott a kelleténél.

42. rész
Esperazna kibékül Doritával, aki rájön, hogy a lánynak semmi köze Don Cesarhoz. Laura meghívja egy régi barátnőjét, hogy aludjon náluk. Fabiana azonban nem tért jó útra, és leadja a drótot tolvaj barátainak arról, hogy egy gazdag házban van. Debora rájön, hogy Monita és Quique nem lehetnek testvérek. Martin haragszik Esperaznára, mert a lány ismét hazudott neki.

43. rész
Martin ráveszi Fabiánát, hogy mondjon el mindent a rendőrségen, így Jose és Tony kiszabadulhat. Monita és Cobra megverekednek. Martin és Constanza megünneplik megismerkedésük negyedik évfordulóját és elmennek a Fehér Móló étterembe. Jose levelet ír Martin nevében Monitának, hogy találkozzanak a Fehér Mólóban. Monita boldogan odamegy, ám amikor meglátja Constanzát, megharagszik Martinra. Alfredo el akarja csábítani Mercedest.

44. rész
Quique elhatározza, hogy kideríti, ki küldte a levelet Monitának. Az irodában Miguel Monita szépségét dicséri, mire Quique dühbe gurul. Falucho ráveszi Martin orvosát, hogy hamisítsa meg a vizsgálatok eredményét. Az orvos felkeresi Martint, és közli vele, hogy hamarosan meg fog halni. Constanza igyekszik kétségbeesést színlelni. Monita és Martin a folyóparton találkozik, ahol egymás karjaiba omlanak.

45. rész
Martin végül rájön, hogy nem beteg. Debora továbbra is bujkál. Rolando a nyomában van, de Turca hajlandó fedezni a lányt. Miguel kihasználja a helyzet alakulását, és azt mondja Beatríznek, hogy Alfredo szeretője nem más, mint Monita. Esperanza és Martin megpróbálnak Deborának segíteni, de nyomát vesztik.

46. rész
Quique egyre jobban gyanakszik, hogy valami van Martin és Esperanza között. Nieves rájön, hogy Esperanza és Quique azt a látszatot keltik Martin előtt, hogy testvérek. Ő is gyanakszik, hogy Esperanzának köze van Martinhoz. Alfredo elmondja Martinnak, hogy Mercedes egy mikrofont talált a férfi íróasztala alatt. Martin ellenakciója keretében Esperanza férfinak öltözik

47. rész
Quique meglepő helyzetben találja Martint. Alfredo nagy bajba kerül a felesége miatt. Turka állást próbál keresni. Monita romantikus reggelire készül Martinnal, de egy sajnálatos esemény ezt meghiúsítja. Felbukkan Martin régi szerelme, Tamara.

48. rész
Martin vacsorára hívja Tamarát, de az este folyamán különös dolgok történnek. Monita nagy elhatározásra jut. Miguel és Falucho terve úgy tűnik, nem sikerül. Turka nagy bajba kerül. Constanza szövetséget akar kötni Monitával.

49. rész
Esperanza nem köt szövetséget Constanzával. Constanza megpróbálja elcsábítani Martint, ezért ott marad a gyerekeknél és segít nekik angolul tanulni, ahogy azt Falucho tanácsolta. Turca egy sztriptíz bárban kezd dolgozni. Martin elmegy Esperanzához, hogy megmagyarázza a Tamarának adott csókot, de a lány nem hallgatja meg.

50. rész
Falucho találkozót beszél meg Tamarával. Mercedes meglátja őket. Quique az esküvőjüket tervezi, de Esperanza nem mutat nagy lelkesedést. Martinnak elege lett Esperanza hazugságaiból és úgy dönt, hogy követni fogja a lányt, hogy megtudja az igazságot.

51. rész
Miquel azt állítva, hogy Martin nevében cselekszik, lefizeti az angoltanárt, hogy adjon jó jegyet a vizsgán Josénak. A dolog kiderül. A gyerekeket el akarják venni Martintól, aki semmit sem ért az egészből. Debora rájön, hogy Miguel áll a dolog mögött. Turcának sikerül megszöknie az emberrablók fogságából.

52. rész
Martin kideríti, hogy a megvesztegetéses ügyet Miguel kavarta. Martin eközben minden szabad percét Monitával szeretné tölteni, aki körül lassan tisztázódnak a dolgok. Monita megmondja Quiquének, hogy nem megy hozzá, de a férfi nem akarja tudomásul venni a dolgot.

53. rész
Monita elkíséri Martint a fogadásra, ahol Martint kitünteti az elnök. Monita viszont félreért egy helyzetet és azt hiszi, meg akarják ölni az elnököt. Hatalmas botrányt csinál. Martintól visszaveszik a kitüntetést és kidobják őket az ünnepségről. Mercedes nem érti, Kimberly miért megy feleségül Quiquéhez. Constanza Miguel javaslatára kikezd Joséval.

54. rész
Constanza és Quique csókolgatják egymást Martin szobjában. Martin nem veszi észre, hogy mi folyik körülötte. Niees megszerzi Esperanza esküvői ruháját, és a lány felpróbálja. Alfredo elmondja Martinnak, hogy szerinte Quique, Esperanza és Kimberly mikrofonok segítségével kihallgatták a beszélgetésüket. Miguel és Constanza fogad egy pszichológust, hogy terápiára járhasson Martinnal.

55. rész
Constanza Deborához költözik, és ez veszélyezteti Miguel és Falucho tervét. Turca munkát vállal egy borbemutatón, ahova beszervezi Esperanzát és Kimberlyt is. Martin is felbukkan a bemutatón. Esperanza végül megígéri, hogy feltárja Martin előtt a teljes igazságot. Quiquét megfenyegeti valaki, akinek tartozik.

56. rész
Nieves megtalálja Martin levelét, amit Monita ágyán hagyott. Szembesíti Monitát azzal, hogy tudja, honnan fúj a szél. Döntésre kényszeríti Monitát, aki szakít Martinnal. Turca azonban elmeséli Martinnak a történteket. Fabiana megszökik Martinéktól, de a régi haverjai elkapják. Tony szemtanúja a jelenetnek.

57. rész
Monita nem árulja el Martinnak, hogy ki a barátja. Nievesnek elmagyarázza, miért hazudott Martinnak. Quiquét elrabolják Calostro emberei, amiért nem fizette vissza a tartozását. Esperanza hamis pénzt visz, hogy kiszabadítsa őt. Martin tudomást szerez erről, Turcával a segítségükre sietnek, és megmentik az életüket. Martin arra kéri Monitát, hogy legyen a barátnője, ám a lány visszautasítja, bár fél, hogy elveszti a férfit.

58. rész
Esperanza őszintén beszél Quiquével, de az túl részeg ahhoz, hogy végighallgassa. Esperanza meglátja, mikor Martin és Constanza megölelik egymást, és féltékeny lesz. Jorgelina folytatja Alfredo behálózását. Mercedes elküldi Esperanzát a szállodába, hogy írassa alá Mr. Fergusonnal a szerződést. Martin meghallja ezt, és féltékenyen Monita után siet. Miután rájuk talál, kínos jelentet rendez. Esperanza idegesen távozik, ám véletlenül belezuhan a medencébe. Martin kimenti őt, ám Monita eszméletlen.

59. rész
Martin megmenti Monitát. Mercedes haragszik Alfredóra, amiért összeszűrte a levet Jorgelinával. Miguel el akarja csábítani Constanzát, amit Jose és Tony kifigyel. Beatriz megszökik a pszichiátriáról és meglesi Alfredót, amint Jorgelinával beszélget. Martin azt hiszi, hogy Monita azért menekül előle, mert szűzen akar férjhez menni.

60. rész
Monita kimagyarázza a tévében látott helyzetet Martinnál, aki hisz neki. Turca rajtakapja Quiquét és Constanzát Monita szobájában. Monita két nap türelmet kér Martintól, utána el akarja mondani az igazságot Quique ügyében. Beatriz arra készül, hogy fel robbantja az irodát, ezért bombát csempész az épületbe. Martin és Monita nem tudja, melyik zsinórt kell elvágni, hogy hatástalanítsák a bombát.

61. rész
Martinnak és Esperanzának sikerült hatástalanítani a bombát, amit Beatriz rakott le. Turca azt mondja Quique-nek, hogy vagy bevallja, mit tett, vagy lemondja az esküvőt. Quique az utóbbit választja, de Monita gyanakszik, hogy ezt valakinek a nyomására tette. Falucho, Miguel és Jorgelina megint rosszban sántikálnak. Jorgelinának el kell csábítania Alfredót.

62. rész
Martin elmondja Esperanzának, hogy szereti őt, de nagyon mérges és otthagyja. Debora meghallja, hogy Jorgelin azt mondja Faluchónak és Miguelnek, hogy meg akarják ölni Martint. Miguelt és Faluchót elfogják, de végül elengedik, mert kiderül, hogy Jorgelina egy szélhámos és valójában férfi. Esperanza megkérdezi Martint, hogy együtt volt-e Constanzával.

63. rész
Rolando hazaviszi Esperanzá-t és megpuszilja a homlokán. Debora meglátja őket és félreérti a helyzetet. Martin meghívja Constanzát vacsorázni. Esperanza szomorú, mert azt hiszi, hogy Martin már nem szereti őt. Miguel és Falucho kihasználják a helyzetet és tervet szőnek. Constanza, Esperanzá-nak kiadva magát, felhívja és elhívja Rolandot ugyanabba az étterembe, ahová Constanza és Martin mennek. Miguel és Falucho pedig felhívják Esperanzát Martin nevében egy diktafon segítségével.

64. rész
Martin Josét gyanúsítja azzal, hogy telefonált Monitának az ő nevében. Quique elmegy Martinhoz és elmondja neki, hogy Rolando tervelte ki az egészet és nem Monita, majd együtt elmennek Rolandóhoz és jól elverik egy kamera előtt. Esperanza a bunyóra készül, amit Akuna Tigris is megnéz az edzőjével. Miguel meghallja, hogy Kimberly a telefonban azt mondja, hogy este Monitá-nak bunyója lesz. Martin megtudja, hogy Monita bokszol.

65. rész
Martint és Quiquét letartóztatják Rolando megverése miatt. Becsukják őket egy cellába, ahol összerúgják a port a többi rabbal. Később megszöknek. Esperanza megmondja Quiquének, hogy a kapcsolatuknak vége, Constanza is ezt mondja neki. Miguel és Falucho ármánykodása miatt a bíró elveszi a gyerekeket Martintól. Miguel összeveszik Faluchóval és kirúgja őt.

66. rész
Miguel irányítja a céget. Marcedes és Alfredo a takarítóbrigádot erősíti, és Quique-t Alfredo, Deborát pedig Mercedes helyére nevezik ki. Később Quique-t lefokozza, mert rajtakapja, hogy Constanzával enyeleg. Ezt kihasználva Miguel megzsarolja Constanza-t és le akarja teperni, de a nő leüti. Mercedes vérfoltokat talál a padlón, és hívja a rendőrséget. Martinnak sikerül visszaszereznie a gyerekeket, de csak egy feltétellel: ha megházasodik. Megkéri Esperanza kezét.

67. rész
Martin megkéri Monita kezét, de egyelőre nem verik nagydobra. Constanza és Quique elveszti Miguelt. Mindketten azt hiszik, hogy meghalt. Miguel közben magához tér és az irodába megy. Az irodában Bermudez megpróbálja kideríteni, ki támadhatott Miguelre. Végül kiderül a tévedés, és mindenki visszakerül régi pozíciójába. Monita megmondja Quiquének, hogy már nem szerelmes belé. Martin virágcsokorral akarja meglepni Monitát, de Quique épp akkor csókolja meg a lányt.

68. rész
Quique belebetegszik a szakításba, kihívja magához Dufrét, akivel Nieves azonnal összemelegszik. Martin bánatában leissza magát. Quique bosszút áll Monitán azzal, hogy megcsalja Constanzával. Monita arra készül, hogy elmondja Martinnak, Quique nem a bátyja, ám Martin szembesíti azzal, hogy látta őket csókolózni.

69. rész
Martin nem hallgatja meg Esperanza magyarázatát. Dr. Dufre hipnotizálja Quiquét. A hipnózis alatt Kimberly beront a szobába, és Quique 4 éves koránál lereked, két napig gyerekként viselkedik. Esperanza végre el tudja mondani Martinnak azt, hogy a búcsúcsókjukat látta Quiquevel. Martin szenvedélyesen megcsókolja, és azt mondja, ez volt az ő búcsúcsókjuk.

70. rész
Monita elájul a raktárban, Mercedes pedig azt hisz azért, mert terhes. Turca elmondja Martinnak, hogy Esperanza beteg. Martin elmegy hozzá, belopózik Quique szobájába. Másnap Esperanza azt hiszi, hogy lázálmában látta Martint, de Turca elárulja az igazat. Constanza összeszólalkozik Martinnal a gyerek miatt.

71. rész
Esperanza tájékoztat mindenkit, hogy nem terhes. Esperanza és Martin a vég nélküli civakodások közepette váratlanul összefut az irodában, ahol szenvedélyesen csókolóznak. Dufre 50 ezer dollárt kér Constanzatól a kazettákért cserébe, ám a sikertelen zsarolás után végül Martinnál köt ki.

72. rész
Dufre egy komolyabb összeg fejében hajlandó lenne elárulni Constanza titkát Martinnak. Martin dühbe gurul, és kirúgja Dufrét a házból. Alfredo dührohamot kap féltékenységében. Turca és Jose találkoznak, ahol kölcsönösen megvallják egymásnak szerelmüket, majd szenvedélyesen csókolóznak. Martin hívatja Alfredót és Esperanzát, majd felmond a lánynak.

73. rész
Mindenki próbálja meggyőzni Martint, hogy vegye vissza Monitát a céghez, ám mire ráállna, addigra a lány elutasítja, mondván, hogy pályát vált. Monita ugyanis megnyert egy válogatást egy filmszerepre, amelyen Turcával vett részt. Jose és Rodrigez összeverekednek a tanítás alatt. Martin, úgy dönt, kiveszi a gyerekeket ebből az iskolából.

74. rész
Két csaló filmforgatás ürügyén ellopat Esperanzával egy gyémántoszacskót, amiért a lány börtönbe kerül, de Martin kiszabadítja. Fernando megkéri Mercedest, menjen vele Wisconsinba. Constanzának elege van, hogy Faluchó és Miguel játékszernek használja Martin ellen. Quique és Constanza beragad a liftbe, ahol elragadja őket a hév. A többiek meglátják őket ebben a kompromittáló helyzetben. Martin visszaveszi Monitát a céghez.

75. rész
Mercedesnek búcsúztatót szerveznek a cégnél. Miguel és Falucho azzal zsarolja Constanzát, hogy megmutatják Martinnak a liftbeli afférról készült videofelvételt. Constanza Martinnal tölti az éjszakát, reggel szembetalálkozik Monitával. Monita megsértődik, és bosszúból kibékül Quiquével. Martin, Alfredo tanácsára, bocsánatot akar kérni Monitától, de meghallja a kibékülést. Alfredó leleplezi Fernandót. Mercedes megijed, mert odaadta neki az összes pénzét.

76. rész
Martin megkéri Constanza kezét. Constanza elmondja a hírt a gyerekeknek, de nemtetszésüket fejezik ki. Fernando lelép Mercedes pénzével, de a nyomozók megtalálják őt. Mercedes Kimberlyvel, Turcával és Esperanzával együtt elmennek abba a hotelbe, ahol Fernando tartózkodik. Fernando bezárja Esperanzát és Turcát a szaunába. Végül Martin megmenti őket és Mercedes is visszakapja a pénzét. Constanza elmegy a bérházhoz, mert el akarja mondani Qiuquének, hogy hozzámegy Martinhoz.

77. rész
Esperanza arra kéri Martint, hogy felejtse el, hisz mindketten másnak kötelezték el magukat. Martin találkozik a részeg Rolandóval, akit hazavisz. Útban hazafelé meglátják Monitát, és Martin kiszáll, hogy beszéljen vele. Közben Rolando elviszi az autóját, amit a következő kanyarban összetör. Quique elmondja Esperanzának, hogy a lány anyja hirdetést adott fel, hogy megtalálja őt.

78. rész
Esperanza tovább keresi az anyját. Quique elmondja Nievének, aki nagyon izgatott lesz, és utasítja fiát, hogy hagyják abba a keresést. Esperanza új nyomra bukkan, és el akar utazni Paraguayba. Martin elhatározza, hogy a lánnyal tart. Nieves megígéri Constanzának, hogy pénzért beszámol Martin és Esperanza minden lépéséről. Martin repülővel viszi el Monitát, de a repülőgép bajba kerül.

79. rész
Martin és Monita gépe kényszerleszállást hajt végre. A többiek úgy tudják, Martin meghalt, ezért Falucho kiszivárogtatja a hírt, hogy a Quesada-cég részvényeinek ára essen, és ő meg Miguel olcsón felvásárolhassa. Monita nem tud meg semmit Carmentől az édesanyjáról, így dolga végezetlen távozik. Miguel ki akarja dobni a gyerekeket otthonról, de Constanza megvédi őket.

80. rész
Martin megveszi Debora és Miguel részvényeinek a két százalékát, amivel keresztülhúzza Miguel és Falucho számításait. Quique összeveszik Martinnal, aki kirúgja. Nieves azt akarja, hogy a fia visszakapja az állását, ezért zsarolni kezdi.