Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


201-230. epizód

2008.03.11

 

201. rész 
A bérházban megjelenik Földrengés Dias, hogy kihívja a Villám parancsnokot a bajnoki címért. Quique nem meri bevallani, hogy ő a Villám parancsnok, mert megijed Diastól. Martin időpontot kér a Monitával tartandó esküvőre. Amikor Constanza ezt megtudja, kétségbeesik.

202. rész
Constanza láthatási határozatot szerez a bírótól. Rolando és Kimberly az esküvőre készülnek. Rolando bevallja Miguelnek,hogy csak a pénzért veszi el a lányt. Végül Martin áll ki Dias-szal Villám parancsnok nevében, és kiüti Földrengést. Jose megismerkedik egy ügyvéd lánnyal, és a húgaival együtt felkérik, hogy legyen a védőügyvédjük Constanza ellen.

203. rész
A gyerekek megjelennek egy ügyvéddel. Ezzel meglepik Constanzát. Turca visszajön Spanyolországból és meglátja Josét és Clarát csókolózni. Pochia is visszajön a pasijával, aki drágakő-kereskedő. Pochitának kell elvinni a gyémántokat valahová. Nieves rá akarja venni Pochitát, hogy valljon a rendőrségen. Kimberly és Rolando megházasodnak. A börtönben egy Canibal nevű fogoly kihívja szkanderversenyre Martint.

204. rész
Turca és Jose szakítanak. Martin nem nézi jó szemmel, hogy Jose az őt képviselő ügyvédlánnyal jár. Pochita megszökik a börtönből, és Quique ruhájában elmegy Debiékhez, hogy segítsenek neki elmenekülni a rendőrség elől. Rolando az esküvői partin flörtölni kezd, így Kimberly mindenkit kidob a bérházból, s összevesznek Rolandóval. Martin és Monita megbeszélik, hogy megnéznek egy házat, de a lány nem ér oda a találkozóra, mert elüti egy busz, s kómába kerül.

205. rész
Monita eltűnik a kórházból, Martin arra gyanakszik, hogy Constanza keze van a dologban. Nem téved: a lányt Falucho és Miguel Falucho nagynénjéhez viteti egy zárdába. Alfredo is Miguelre gyanakszi. Jose és Clara szakítanak. Pochita csapdába csalja Maurót, majd eldönti, hogy elmegy otthonról. Éppen abban a zárdában keres menedéket, ahová Monitát bezárták.

206. rész
Pochita segít visszaemlékeznie Esperanzának, próbálnak megszökni, ám az apácák lefülelik őket. Alfredo azonban a segítségükre siet. A rendfőnöknőt börtönbe zárják. Kiderül, hogy Kimberly egy vasat sem örököl, ezért Rolando benyújtja a válókeresetet. Nieves meglátja Constanzát babaruhát vásárolni, és elmondja Quiquének, hogy a nő gyereket vár tőle. Quique felelősségre vonja Constanzát, aki azt hazudja, hogy Debora vár gyereket. Tigris Acuna kihívja Monitát egy címmérkőzésre, ám Martin ellenzi azt.

207. rész
Martin nem hajlandó aláírni a szerződést, az előnytelen feltételek miatt, és kéri Monitát, hogy legyen türelmesebb. Esperanza viszont titokban megegyezik Riderrel, mert mindenáron bokszolni akar Tigris Acunával. Jose sikeresen leérettségizik. Debora továbbra is azt képzeli, hogy terhes. Rolandó kétségbeesésében visszavonja a vádakat Kimberly ellen. Esperanza és Tigris Acuna sajtótájékoztatót ad, ahol Monita kéri Martint, bocsásson meg neki, és legyen mellette a mérkőzés alatt.

(folyt.köv.)