Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


161-200. epizód

2008.03.12

 

161. rész 
Esperanza és Martin megmenekül Alexéktől. A gyerekek visszamennek Constanzához. Constanza elküldi Josét egy katonai iskolába. A részvényesek úgy döntenek, hogy mindent elvesznek Martintól. Pabló elmondja Constanzának, hogy mit mondtak róla a gyerekek.

162. rész
Rosa rajtakapja Constanzát, hogy Pablóval enyeleg. A hallgatásért cserébe megkéri, hogy Coni ne küldje el Josét délre. Martint elküldik a cégtől, mindenétől megfosztják, és Falucho áll a vállalat élére. Nyílt titok, hogy Monita és Martin együtt vannak.

163. rész
Falucho bosszút áll Martinon és Monitán, ki akarja dobni a bérházból a lakókat, de ők összefognak és szembeszállnak vele. Jose rájön, hogy Pablo Constanza besúgója, ezért eljátssza Tonyval, hogy a húgaival együtt Mar del Platába mennek a vér szerinti apjukhoz.
164. rész
Debora megzsarolja Mercedest azzal, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor szól Alfredónak, hogy van köztük valami. Martint nem veszik fel sehová sem, mert azt mondják neki, hogy már nem megbízható ember.

165. rész
Quique meg akarja tudni, ki az apja. Aazt hiszi, hogy Monita a testvére, ezért bevonul egy kolostorba. De nem tudja betartani a szabályokat, és kirúgják.

166. rész
Constanza megtudja, hogy Tony és Laura csókolóztak, és kidobja a fiút a házból. Rosa is vele megy. Martin munkát kap egy garázsban.

167. rész
Constanza megkéri Rosát, hogy menjen vissza hozzájuk. Alfredo nem nézi jó szemmel Mercedes házasságát Miguellel, így felveszi a telefonjával, amint Miguel elemel fontos papírokat. Monitát meghívják egy televíziós díjátadóra.

168. rész
Martin kap egy taxisofőri állást, és egy utas a kocsija hátsó ülésén hagy egy kisbabát. Nieves bevallja Quiquének, hogy nem tudja, ki az apja. Mercedes elkeseredik, amikor Alfredo megmutatja neki a felvételt Miguel lopásáról, de később megbocsát Miguelnek.

169. rész
Quique összeomlik, mikor rádöbben, hogy mindenki tudott Martin és Monita viszonyáról. Kimberly beviszi a kisbabát a céghez. Debora egy óvatlan pillanatban elviszi magával sétálni. A gyerek felébreszti az anyai ösztöneit.

170. rész
Kimberly Martint és Catit kompromittáló helyzetben találja és ezt elmondja Monitának is. Később Monita is meglátja, hogy Cati megcsókolja Martint. Traverso szól Constanzának, hogy csalja el Martint egy hotelbe.

171. rész
Constanza elüti Quiquét és a fiút kórházba viszik. Constanzát egy szemtanú megfenyegeti. Falucho kirúgja Alfredót. Pupi pénzt lop Kimberly táskájából. Martin rájön, hogy éleszthetné újra a cégét.

172. rész
Martin előrukkol egy jó üzleti ötlettel, amellyel kitúrhatják Faluchót a cég elnöki székéből, de ehhez tízmillió dollárra van szüksége. Manuel, Monita apja hajlandó kölcsönadni Martinnak az összeget.

173. rész
Martin újra elnök lesz a Quesada csoportnál, Faluchónak mennie kell. Mercedes és Miguel megegyeznek, hogy összeházasodnak, de Falucho mindenáron meg akarja akadályozni ezt. Ezért örömlányokat hív Miguel lakására, hogy Mercedes rajtakapja velük a jövendőbelijét.

174. rész
Esperanzának sikerül épségben lemásznia a trapézról. Jose gyanakszik Constanzára, de Martin nem hisz neki. Falucho tanácsát követve Constanza úgy dönt, végez Monitával. Elmegy Monita házához, belopakodik a szobájába, és megpróbálja egy párnával megfojtani.

175. rész
Megjelenik Barbara, Andrea testvére. Esperanza féltékeny. Turca találkozik Joséval és azt mondja neki, hogy össze van zavarodva. Jose meglátja később Inigovát. Esperanza és Kimberly elmennek Martinnal a lovira, ahol Monita véletlenül leüti a zsokét.

176. rész
Barbara bocsánatot kér Martintól, amiért megcsókolta őt, majd meghívja a férfit az operába. Constanza is meghívót kap és ő is elmegy Deborával. Meglátják Martinékat és szólnak Monitának. Monita odaviharzik és jelenetet rendez.

177. rész
Quique közli Constanzával, hogy csak úgy folytatja a kapcsolatot, ha a lány is komolyan gondolja. Jose megcsókolja Sofiát, hogy Turcát féltékennyé tegye. Martin megkéri Esperanza kezét, és elhatározzák, hogy a gyerekekkel együtt tartják meg az eljegyzésük.

178. rész
Martin elmegy Esperanzához, hogy tisztázzák a reggeli nézeteltérést, ám úja csak hajba kapnak. Turca szakít Joséval, és Inigóval. Alfredo balesetet szenved az irodában, Kimberly megmasszírozza a lábát, amivel féltékennyé teszi Mercedest.

179. rész
Quique épp a győzelmét ünnepli a bérházban, mikor a szervezők megérkeznek, és csalás miatt visszaveszik tőle a díjat. Turcáról fehérneműs képeket készít egy magazin. Megjelenik Jose, és balhét csap. Veszekednek. Esperanza edzeni megy a bokszklubba.

180. rész
Turca meggyőzi Monitát, hogy szóljon egy orvosnak a keze miatt. A doki azt mondja neki, hogy valószínűleg nem bokszolhat többet. Monita elmegy Martinhoz, de ott meglátja Barbarát és Martint közel egymáshoz. Barbara meggyőzi, hogy neki nem kell Martin.

181. rész
Martin meg van győződve arról, hogy Esperanza megcsalja őt. Martin kerüli Monitát, de összefutnak és a lány számon kéri a történteket. Turca elmegy Martinhoz és elmondja, hogy az a férfi egy orvos volt, akit Barbara ajánlott neki.

182. rész
Laura és Coki össze akarják hozni Monitát és Martint. Debi segít nekik. Megkéri Faluchót, hogy a pár hangját utánozva szervezzen megy egy randit. A randira elmennek, de vita lesz abból, hogy ki hívott fel kit telefonon.

183. rész
Martin megtudja, hogy Deborával szövetkezve Laura és Coki tervelték ki a találkozót. Elmondja Monitának, és találkozót beszélnek meg. Turca visszatér Spanyolországba, hogy folytassa a filmezést. Martin és Constanza bíróságra mennek.

184. rész
Nieves Constanzát tartja az első számú gyanúsítottnak. Constanza és Falucho elszöknek. Falucho Martin kabátja zsebébe rejt egy kis mérget, így őt gyanúsítják gyilkossági szándékkal. Martint letartóztatják, mert a kabátjában mérget találnak. Falucho egy kazettát ad a rendőrségnek, melyen Alfredo és Martin Monita meggyilkolásáról beszélget. Később azonban kiderül, hogy trükkfelvételről van szó, amelyet Falucho készített.

185. rész
Barbara cselt sző Monita ellen, szólni akar Martinnak, de ő nem hallgat rá. Constanza örömmel Barbara mellé áll Monita tönkretételében. A meccs előtt az öltözőben Jose felhívja Martint, hogy megmondja, ki lesz Monita ellenfele, de Constanza leüti. A többiek számára a szorítóban derül csak ki, hogy ki bokszol Monitával.

186. rész
A meccsen Monita sérült csuklóval bokszol, és Barbara nyer. Martin beszél Joséval, és gyanítani kezdi, hogy Constanza ütötte le Josét. Alfredo és Miguel összeverekednek Mercedes miatt. Nieves-nél megjelenik Monita gyerekkori ismerőse, a természetgyógyász Calixta. Egy Hermina nevű nő is felbukkan. A bérházban megjelenik egy nő, aki nagyon hasonlít Quiquére.

187. rész
Megjelenik Quique ikertestvére, Pochita. Rosa szól Martinnak, hogy Barbara és Constanza együtt lógnak. Esperanza nem kerülheti el a műtétet. Constanza - Barbarával és Faluchóval egyetemben - kitervel valamit. A műtőbe várt orvosok helyett Constanza, Falucho és Barbara érkezik.

188. rész
Constanza és Barbara azon veszekednek, hogy ki ölje meg Monitát. Martin rájön, hogy akik operálni akarják Monitát, álorvosok. Monitát megműtik, és Martin elviszi a lakására. Falucho beleszeret Barbarába. Quique elmondja Constanzának, hogy Monita ott lakik. Martin vesz egy gyűrűt Monitának és Monita igent mond. Abban a pillanatban megjelenik Constanza egy fotóssal és egy jegyzővel, beperli Martint házasságtörésért, és kijelenti, hogy elfelejtheti a gyerekeket.

189. rész
Constanza fejébe vette, hogy szétválasztja Martint és Esperanzát. Azt kéri Martintól, hogy válasszon szerelme és a gyerekek között. Martin visszautasítja ezt. Esperanza úgy határoz, meglátogatja Carment. Barbarának végül sikerül rávennie Faluchót a gyilkosságra. Együtt állnak lesben Esperanzára várva, Falucho rászegezi Monitára a fegyvert. Ám hirtelen megjelenik a Martin.

190. rész
Falucho és Barbara merénylete nem sikerül Esperanza ellen. Debora elárulja Quiquének és Constanzának Falucho tervét. Quique rohan, hogy segítsen Monitának. Constanzának sikerül ezt megakadályozni, és megpróbálja letolni Faluchót és Barbarát. Esperanza botrányos viselkedése miatt meghiúsul a tervezett szerződés. Mercedes elbizonytalanodik, hogy feleségül menjen-e Miguelhez. Falucho és Barbara elhatározza, hogy bepoloskázzák Martin házát, ám Martin és Esperanza leleplezik őket.

191. rész
Martin Cokiért cserébe futni hagyja Barbarát. Sofia segít Josénak felkészülni a történelem vizsgájára. Jose vonzódni kezd a lányhoz. Falucho megjelenik Miguel legénybúcsúján, ezért Martin és Quique távozik a részeg Alfredóval. Martin elmegy Monitáért Mercedes leánybúcsújába, ahol kiválasztják őt egy bűvész trükkhöz. A varázsló Barbara embere, akinek segítségével a nő így elrabolhatja Martint.

192. rész
Barbara elrabolja Martint. Constanza és Esperanza együtt akarják kiszabadítani Martint. Sikerül nekik, de Barbara elszalad. Josénak sikerül a vizsgája és Sofiával ünnepel, aki segített neki a tanulásban. Mercedes megmondja Alfredónak, hogy nem szereti és Miguelhez megy feleségül. Martin testőrt akar Monita mellé, de a lány nem akarja.

193. rész
Esperanza végül elfogadja a testőrt. Miközben mindenki megy az esküvőre, Alfredo mérget iszik, de túléli. Megjelenik az esküvőn és elrabolja Mercedest. Constanza folytatja a kapcsolatát Quiquével; egy nap a bérházban elájul. Nieves segít neki, aki arra gyanakszik, hogy terhes. Martin az irodába Monitát keresi és meglátja, hogy Sebastiannal csókolózik.

194. rész
Constanza nem tudja, hogy terhes-e, ezért vesz egy terhességi tesztet, és kiderül, hogy nem állapotos. Quique be akar nevezni a salsaversenyre Monitával, de a lány Martint választja táncpartnernek. Martin azonban nem jön el. Mercedes megszökik Alfredótól. Martin ultimátumot ad nekik: megbeszélik a problémáikat, vagy elküldi őket a cégtől.

195. rész
Barbara pisztollyal fenyegeti Monitát, Sebastian eléje ugrik és megsebesül. Rolandót baleset éri. Debi bemegy hozzá a kórházba és még több sérülést okoz neki. Quique gyereket akar Constanzától, Coni viszont nem. Barbara bokszmeccsre hívja ki Monitát, azzal a feltétellel, hogy ha ő nyer, az övé lesz Martin, ha viszont Monita, akkor Barbara elmegy.

196. rész
Falucho és Constanze ellopják a bíróságról a válási iratokat, így akarják semmissé tenni a válást. Debi megtudja, hogy mit csináltak. Monita kiáll Barbara ellen és eszméletlenre veri. Barbarát a rendőrök viszik el. Kimberlyt titokzatos alakok keresik, kiderül, hogy a nagynénje után hatalmas vagyont örökölt.

197. rész
A mérkőzés után hazatérve kapja a hírt Martin, hogy kimondták a válást, de eltűntek a bíróságról az okmányok, Constanzára gyanakszik. Kimberly nem tudja, mihez kezdjen a rengeteg pénzzel, amit örökölt. Nieves arra biztatja Quiquét, hogy hódítsa meg a lányt. Constanza nem hiszi el, hogy terhes lehet. Falucho ráveszi, hogy készítsen még egy gyorstesztet.

198. rész
Martinnak nem sikerül üzletet kötnie a svédekkel, mert Esperanza jelenetet rendez. A férfi eleinte dühös, ám végül kibékülnek Monitával. Constanza nem hajlandó elmondani Quiquének, hogy gyereket vár tőle. Falucho belopakodik Esperanza szobájába, hogy lehallgatókat helyezzen el, ám véletlenül földönt egy gyertyát, amitől lángba borul a szoba. Quique menti ki Monitát a tűzből, senki sem sérül meg. Martin és Esperanza elhatározzák, hogy mielőbb kitűzik az esküvőt.

199. rész
Martin és Esperanza úgy döntenek, hogy összeházasodnak, de Constanza még nem írta alá a válási papírokat. Kimberly és Mercedes az örökségből plasztikai műtétre szeretnének menni. Kiderül, hogy Kimberly csak akkor kaphatja meg az örökséget, ha három napon belül összeházasodik. Miguel el akarja venni. Constanza beletesz valamit Martin italába, aki ettől elájul.

200. rész
Esperanza meglátja, hogy Constanza és Martin csókolóznak. Jose és Tony visszaszerzik a motorjukat. Miguel és Faluchó is megkéri Kimberly kezét, csak hogy rátegyék a kezüket az örökségre. Végül Kimberly Rolandóval egyezik meg, és emiatt nagyon szomorú lesz Debora. Martin és Alfredo elutazik, de lerobban az autójuk és egy furcsa helyen kötnek ki. Esperanza rájön, hogy mi is volt Constanza terve.