Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


121-160. epizód

2008.03.13

 

121. rész
Quique megkéri Esperanza kezét, aki nem válaszol neki. Turca próbálja meggyőzni Esperanzát, hogy Quique megcsalja, de a lány nem hallgat rá. Constanza bocsánatot kér Martintól, amiért megfenyegette. Martin elmegy a követségre, ahol találkozik Olgával, Wenseslavia hercegnőjével, aki Esperanza hasonmása. Constanza meglátja őket, később az irodában kérdőre vonja Esperanzát, aki próbálja megértetni vele, hogy egész nap itt volt, és nem Martinnal. Amikor Martin megérkezik, Esperanza megmondja neki, hogy tegye helyre Constanzát. Ekkor belép a hercegnő, és Esperanza nem hisz a szemének, mennyire hasonlítanak egymásra.

122. rész
Constanza ismét pénzt ad Miguelnek és Faluchónak, hogy ártalmatlanítsák Monitát. Laura megismerkedik Jeronimóval, Jose egyik barátjával. Olgát mindenki összetéveszti Monitával, az oroszok is, ezért őt rabolják el a hercegnő helyett. Martin tőrbe csalja a rablókat, de véletlenül lövést kap.

123. rész
Constanza lefizeti Miguelt és Faluchót, hogy tegyék el láb alól Monitát. A két férfi Quiquét szemeli ki a gyilkosságra, ezért a fülébe teszik a bogarat, hogy Monita megcsalja őt. Laura megszökik otthonról, így Constanza nem tudja elvinni a születésnapi ünnepségére. Helyette Monita és Turca kíséri el Laurát. A lány két udvarlója közt verekedés tör ki, és a kavarodásban Monita véletlenül leüti Constanzát.

124. rész
Quique, Miguel és Falucho bátorítására elmegy Laura bulijába, hogy megölje Martint és Esperanzát, de Constanzának köszönhetően nem sikerül a terve. Annak ellenére, hogy Martin nem vezethetne, mégis versenyez Rolando ellen, de a verseny közben megjelennek a szövetségtől. Követik Martint a boxba és felelősségre akarják vonni, csakhogy Esperanza van az overall alatt.

125. rész
Rosa kellemetlenül érzi magát, mert Constanza felvette Juanát. Juana mindent elmond Constanzának, ami a házban történik és ezt meghallja Rosa is. Constanza bokszolni akar és elmegy az edzőterembe Qiquéhez. Quique ráveszi Monitát, hogy házasodjanak össze. Később azt mondja Martinnak, hogy a lány igent mondott.

126. rész
Constanza bokszolni akar és elmegy az edzőterembe Quiquéhez. Quique ráveszi Monitát, hogy házasodjanak össze. Később azt mondja Martinnak, hogy a lány igent mondott.

127. rész
Constanza az irodában kérdőre vonja Esperanzát, aki próbálja megértetni vele, hogy egész nap itt volt, és nem Martinnal.

128. rész
Jose találkozik Maria Chucenával. Turca követi őket, és látja, hogy Jose megcsókolja a lányt. Martin Esperanza elé áll és könyörög neki, hogy ne menjen férjhez.

129-130- rész
Martin azt kéri Esperanzától, nem menjen hozzá Quiquéhez, másnap mégis hozzámegy. Juanita megzsarolja Constanzát azzal, hogy elárulja Martinnak Quiquével való viszonyát.

131-132. rész
Esperanza az anyakönyvi hivatalban várja Quiquét, aki késik, de az utolsó pillanatban megérkezik. Váratlanul beront Martin, és könyörög Esperanzának, hogy ne menjen hozzá Quiquéhez.

133 -134. rész
Martin megjelenik Esperanza és Quique esküvőjén. Kiderül, hogy Quique személyigazolványa hamis, Martin boldog, mert az esküvőt lefújják. Juanita megzsarolja Constanzát, hogy fizessen neki és a testvérének, Abelnak szerezzen munkát.

135-136. rész
Martin állást ajánl Avelnak, Constanza pedig kifizeti Juanitát. Jose meglátja ezt, és magyarázatot követel Constanzától. Martin felkeresi Esperanzát.

137-138. rész
Coni legyőzi a bokszmeccsen Monitát, mert egy vegyszerrel elvakítja. Ezt megtudja Quique is, akinek a telefonbeszélgetését Turca kihallgatja, majd továbbadja az információt Josénak, ő pedig Martinnak. Martin számon kéri Conit, a válás is szóba kerül.

139-140. rész
Constanza bocsánatot kér, hogy megfenyegette Martint. Alfredo bulit szervez. Esperanza nem megy el, Martin egyedül akar menni, de Constanza kierőszakolja, hogy ő is mehessen. Amikor indulni akarnak, Monita és Lobo megjelenik, és így ők is maradnak.

141. rész
Martin dühös lesz, amikor meglátja, hogy Lobo Esperanzával flörtöl. Martin megkéri Quiquét, hogy kövesse a párt és jelentsen neki. Falucho és Miguel két volt bűnözővel elrabolják Martint. Miguel mondja el a hírt az irodában, és meggyőz mindenkit.

142. rész
Lobo és Monita megmenti Martint az emberrablóktól. Constanza elkéri Alfredótól a váltságdíjat, amit Falucho és Miguel kaparint meg. Monitát kihívja meccsre Nagyegér Galarza, akinek félelmetesek az ütései. Monita szabadságot vesz ki, hogy edzhessen Lobóval.

143. rész
Monita és Martin összevesznek Lobo miatt. Jose elkezd inni Turca miatt, és féltékeny Ericre. Alfredo elmondja Martinnak, hogy bekente a pénzt egy láthatatlan vegyszerrel, így aki hozzáér, annak lila lesz a keze. Martin meglátja, hogy Constanza keze lila.

144. rész
Monita is kap egy zsarolólevelet. Közösen kérdőre vonják Miguelt, aki mindent Faluchóra ken. Elfogják őt is, de Falucho túszul ejti Monitát, és azzal fenyegetőzik, hogy megöli.

145. rész
Rolando megkéri Debit, hogy tudjon meg mindent Martin és Abel titkáról. Coni számon kéri Martint, mit jelent a közös fotó Monitával. Monita beöltözik Constanzának, így megtéveszti Faluchót a pénz átvételekor, a rendőrök pedig elfogják a férfit.

146. rész
Turca elhatározza, hogy elutazik Cachóval Görögországba. Coni megkéri Quiquét, hogy készítse fel egy bokszmeccsre, mert ki akar állni Monita ellen.

147. rész
Quique elkezdi edzeni Constanzát. Falucho szeretné Martinnak eladni a Constanzáról szóló információt, de Martin hallani sem akar róla. Falucho megszökik a rendőrségről és bosszút áll. Megfenyegeti Miguelt, és elvágja Martin autójának fékeit.

148. rész
Abel elfogadja Rolando kihívását, így Martin kénytelen vezetni. Esperanza elmondja Constanzának, hogy Martin újra versenyzik, de ő nem hisz neki. Nem sokkal ezután Debi felhívja telefonon, és közli vele, hogy Martin halott.

149. rész
Martin és Esperanza egy romantikus éjszakát tölt el Las Lenas-ban, ahol másnap a síeléssel ismerkednek. Esperanza és Martin arra térnek haza Buenos Aires-be, hogy Quique öngyilkos akar lenni. Martin megígéri, hogy visszaadja neki az állását.

150. rész
Martin megmondja Constanzának, hogy el akar válni. A nő ezért meg akarja ölni Monitát, ám nem sikerül neki, és zavarodottságában karambolozik. Monita megmondja Quiquének, hogy nem akar feleségül menni hozzá, ezért Quique úgy dönt, hogy beáll egy vándorcirkuszba.

151. rész
Alfredo arabokkal tárgyal, akiknek megtetszik Turca, és hazáig követik, mert a sejk feleségül akarja venni. Martin és Monita végre kettesben lehetnének az irodában, de megjelenik Constanza, és féltékenységében kicsikar Martintól egy esküt.

152. rész
Martin meg akarja értetni Esperanzával, hogy nehéz napokat élnek át, nem hagyhatja Constanzát magára. Esperanza szerint Martin mindig talál valami kifogást. Turcát elrabolják, és a sejk háremébe viszik. Esperanza megpróbálja kiszabadítani, de őt is ott tartják.

153. rész
Constanza nehéz helyzetbe kerül, mikor Quique és Pablo a hálószobájában összeverekszik. Nieves meglátja Martint Esperanza szobájában, mikor épp szerelmeskednek. Kimberly és Mercedes néhány alkalmazottal együtt jelentést írnak Alfredo ellen.

154. rész
Constanza visszanyeri a látását, ám továbbra is vaknak tetteti magát. A gyerekek tréfát űznek Constanzából, aki ezt észreveszi. Coki és Jose gyanút fognak, s ezt elmondják Martinnak. Martin nem hisz nekik, de beleegyezik, hogy egy specialistával megnézeti.

155. rész
Monita és Zambrano találkozót beszélnek meg, amire a férfi nem megy el. Monita bemegy a Zambrano céghez és botrányt csap. Alfredo kideríti, hogy Monita valóban találkozni akar Zambranóval, azt hiszik, a lány kémkedik a másik cégnek.

156. rész
Manuel mégis úgy dönt, hogy megismerkedik Monitával. Constanza kénytelen elismerni, hogy lát, és mindenkit becsapott. Josét a hiányzásai miatt kirúgják az iskolából, de nem akarja elmondani Martinnak.

157. rész
Martin elköltözik egy hotelbe, mert Constanza kirúgta a házból. A hotelban két bűnöző Alex és Simon felismerik és Simon csinál egy Martin Quesada maszkot, amit Alex felvesz, hogy szabadon közlekedhessen, mert a rendőrség üldözi őt.

158. rész
Martin megkéri Monita kezét, de előtte el kell válnia Constanzától. Ugyanakkor Constanza Alex-szel megy haza, akiről azt hiszi, hogy Martin. Mercedes, Debora és Kimberly elmennek a fiúkhoz, hogy visszavegyék, amit elloptak tőlük. Veszélyes helyzet áll elő.

159. rész
Alex kirabol egy ékszerbolot Martin maszkjában. Ezt felveszik a biztonsági kamerák. Martint börtönbe zárják, de ő nem érti, miért. Alex még kihasználja a helyzetet, és ellátogat még egyszer Esperanzához.

160. rész
Esperanzának eszébe jut valami a hamis Martinról, és elmegy a hotelbe Turcával. Ott találja Alexet, üldözőbe veszi, de Simon segítségével elrabolják a lányt. Martin és Quique több rabbal együtt megszöknek a börtönből.