Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Facundo Arana - szabad a szívtipró

2008.05.22

 

Facundo Arana: szabad a szívtipró

A Te vagy az életem férfi főszereplője mögött nehéz év áll. Bár nagyon sikeres sorozatban szerepelt, magánélete mélyponton van, szakítása óta magányos

Image and video hosting by TinyPic

- Hogy viseled a „tökéletes férfi” címet ,amit Argentínában állandóan rád aggatnak?

- Kedvesnek találom, és boldoggá tesz. Persze nekem is vannak hibáim, a tökéletesség képe az általam játszott figurák miatt alakult ki rólam.

- Mi a közös Facundo Aranában és Martin Quesadában?

- Martin Facundo tökéletes karikatúrája. Általában minden szerepben, amit játszom, magam is benne vagyok.

- Arana bele tudna szeretni egy olyan lányba, mint Monita?

- Ki nem szeretett még bele ez olyan valakibe, mint ő? Lehetetlen, hogy egy férfit ne bűvöljön el, hisz maga a vidámság, a szabadság, annak ellenére, hogy az élet nem hordozta a tenyerén.

- Hogy szeret Facundo?

- Éppen úgy, ahogy élek. Nem adok a formaságokra, szeretem természetesen megélni a dolgokat. Amikor szerelembe esem, az egyik percben romantikus költő vagyok, a másikban pedig egy komplett idióta. Már várom, hogy újra átélhessem mindezt.

Félsz az idő múlásától?

- Valójában inkább meglep. Harmincnégy évesen még nem szaladok előre, inkább visszanézek, s mondhatom, rengeteg szép dolog van már mögöttem.

Hogyan képzeled el magad idősen?

- Öreg, hosszú szakállú apóként egy karosszékben ülve, a kandalló előtt. Ott ül majd mellettem a kis unokám, akinek azt mondja a barátja: ”Milyen vén a te nagyapád!” Erre az én unokám így válaszol: ”Lehet, de micsoda pasi volt fiatal korában!”

Miután befejeződtek a sorozat forgatásai, Facu azonnal autóba ült és a kedvelt argentin tengerpart, Mar de Plata felé vette az irányt, hogy egyik kedvenc sportjának, a szörfözésnek hódolhasson. A szívtipró a barátaival nyaral, és női társaság nélkül utazik hamarosan Mexikóba pihenni. Utána pedig kezdődnek a Tocar el cielo cimű film munkálatai.

(forrás: Epizód - 2007; irta: Benkő Diána) -> nagyon köszi Muci