Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú a sorozat további szereplőivel (3. rész)

2008.05.17

 

Carlos Belloso két kúltúrában él

A Te vagy az életem bohókás, sokszor gyerekes figuráját, Quiquét Carlos Belloso alakítja. A 43 éves színész 1977 óta dolgozik különböző televíziós produkciókban, ám szíve csücske mindig is a színház marad.

Image and video hosting by TinyPic

Carlos csendes gyerek volt, imádta a filmeket. Iskolás korában heti hat alkalommal járt moziba. Érettségi után egy tisztítószereket és kozmetikai termékeket előállító gyárban dolgozott. Egy fárasztó munkanap után aztán közölte, mással szeretne foglalkozni.

„Édesapám eleinte furcsállta döntésemet, ám megértette, hogy csak így lehetek boldog. „Szórakoztasd az embereket, ha ehhez van kedved” – mondta. "És én azóta ezt teszem.”

Míg a színpadon számos drámai hőst játszott el, a képernyőn inkább komikus szerepekben láthatjuk viszont. Quique is ilyen. „Ő az argentin La Boca negyed tipikus figurája. Szegény, tanulatlan, de jószívű srác. Nagyon élveztem ezt a személyiségemtől oly távol álló karakter megformálását. De azért hiányzott a színház.”

Carlos egyébként nemcsak az előadóművészetnek hódol. Remekül fest és írásai is jelentek már meg. Szabadidejét családjával tölti, két kisgyermek édesapja. Lánya, Romina színésznőnek készül, ám fia más, őt sokkal hétköznapibb dolgok érdeklik. Felesége bolgár származású, így a családban két kultúra él.

(forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána)

 

 

Monica Ayos büszke bájaira

A Te vagy az életem könnyűvérű színésznőcskéjét, Monita barátnőjét, Turcát Monica Ayos alakítja. Az argentin sztár két gyerek, a 15 esztendős Federico és a 3 éves Victoria édesanyja.

Image and video hosting by TinyPic

- Monica, mit gondolsz, a külsőd segítette a karrieredet?

- Kár lenne tagadni. Modellként kezdtem a pályámat, és itt figyeltek fel rám a színházi és tévés producerek. Egyébként szerencsés vagyok, édesanyám testi adottságait örököltem, de második gyermekem születése óta már megbékélek az apróbb hibákkal.

- Volt szépészeti műtéted?

- Bevallom, igen. Amikor Federico, az első gyermekem született, tizenkilenc éves voltam. Sokáig szoptattam, így utána mellplasztikát végeztettem, hiszen akkor még modellként dolgoztam.
Victoria születése után pedig egy intenzív fogyókúrán vettem részt orvosi felügyelet mellett. Muszáj volt, mert a felszedett tizennyolc kilótól nem tudtam megszabadulni.

- Férjed Diego Olivera szintén színész. Nem okoz ez gondot?

- A munkánk csak az életünk egy része, ennek köszönhetően ismertük meg egymást. Otthon viszont nem dolgozunk, olyanok vagyunk, mint minden normális család.

- Diego sokáig Mexikóban forgatott. Hogy viseltétek ezt az időszakot?

- Mindkettőnk számára nehéz volt, de nem szerettem volna, ha miattam utasítja vissza ezt a rendkívüli ajánlatot. Pedig tudtam, hogy nem mehetek vele. Turca szerepe számomra is nagy lehetőség volt.

- Megérte az áldozatot, hisz a Te vagy az életem óriási siker lett.

- Imádtam forgatni. Nagyszerű élmény volt. A nézők szeretetét még sosem éreztem ennyire. Turca teljesen más, mint én, talán ezért is sikerült ilyen jól az alakítás.

(forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána)

 

 

Alejandro Awada már megbánta a drogozást

A Te vagy az életem kissé szerencsétlen Alfredóját, Martin legjob barátját Alejandro Awada alakítja. A 46 esztendős színész 16 éve van a pályán.

Image and video hosting by TinyPic

- Ha jól tudom, későn kezdődött a színészi pályafutása.

- Igen, szüleim vállalkozók, apámnak saját cége van, és testvéreimhez hasonlóan, én is szerettem volna tovább vinni a hagyományt. Hamar rájöttem, nem ez a nekem való munka.

- Így választott más hivatást.

- Elhatároztam, színész leszek. Nem volt könnyű. Amatőr társulatoknál próbálkoztam, de nem sok sikerrel. Nagyon mélyen voltam akkoriban.

- Ez volt a legsötétebb korszaka?

- Igen. Nem tudtam ellenállni a drogok csábításának. Szerencsére a jó isten mellettem állt, túljutottam rajta, újjászülettem, más ember lettem. Köszönettel tartozom mindenkinek, hogy kaptam még egy lehetőséget.

- Váltsunk kellemesebb témára! Fiatal korában nagy nőcsábász volt?

- Nem, nagyon szégyellős voltam. Tizennégy évesen az iskola legszebb lánya szerelmes volt belém. Sosem mertem megmondani neki, hogy én is így éreztem.

- Ebben hasonlít a filmbéli Alfredóra?

- Azért ennyire nem vagyok szerencsétlen a nőkkel, de fiatalkori önmagamból merítettem ötleteket a karakter megformálásához.

- A magyar nézők még csak a sorozat felénél járnak. Elárulja, mi lesz Mercedes és Alfredo sorsa?

- Nem lövöm le a poént, de sok érdekes dolog történik még velünk. Claudiával remek volt együtt dolgozni, de ugyanez elmondható a többi kollégáról is. Facundo személyében nagyszerű barátra tettem szert, Natalia pedig egyszerűen lenyűgözött.

Alejandro Awada elvált ember, de jó viszonyban van lánya édesanyjával. Nairának már elmagyarázta, hogy semmiképpen ne nyúljon a kábítószerekhez. „Rengeteg időt töltök a lányommal, s úgy látom, ő is vonzódik a színészi pályához." - mondta a büszke apa.

(forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána) -> nagy-nagy köszönet Mucinak