Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú a sorozat további szereplőivel (2. rész)

2008.05.16

 

José nem akar komoly kapcsolatot

A Te vagy az életem című sorozatban Elias Vinoles alakítja Josét. A történetben 17 éves kamasz fiú már komolyan érdeklődik a gyengébbik nem iránt. Ám a valóságban nem iazán igazodik ki a lányok között.

Image and video hosting by TinyPic

Mi a véleményed José karakteréről?

- Kemény, erős jellem, akaratos, makacs és önfejű. Egy árvaházbam él két kis húgával, akikért bármire képes, míg egy nap a híres és gazdag vállalkozó, Martin Quesada úgy dönt, örökbe fogadja őket. Ettől kezdve megváltozik az életük.

Mennyire hasonlítasz rá?

- Az az igazság, hogy semmi közös nincs bennünk. A forgatások előtt rengeteg időt töltöttem az utcán, árvaházakat látogattam, hogy minél jobban alakítsam Josét.

Hogyan kezdődött a színészi karriered?

- Nyolcéves koromban már érdeklődtem a színpad iránt. Akkor még Argentína déli részén, Neuquenben éltünk. Két évvel később - mivel ott nem volt komolyabb színészi munkára lehetőségem – szüleim úgy döntöttek, hátrahagyjuk a nyugodt vidéki életet. Anyai nagyanyámékhoz költöztünk, így tízévesen már a híres Valera Lynch színiiskolájába járhattam.

Szüleid ezek szerint mindenben melletted állnak.

- Igen, megbíznak bennem és támogatnak, nélkülük biztos nem sikerült volna mindezt elérnem.

A családodban volt valaki, aki a színészet felé terelt?

- Igazából senki, pedig művészek között nőttem fel, hiszen anyukám balett-táncos, nagyapám pedig zenész. De soha nem mondták, hogy színész legyek, saját magam vettem észre, hogy imádok szerepelni, a reflektorfényben fürödni.

Ki a példaképed?

- Marlon Brando. Nyolcévesen, amikor láttam Az utolsó tangó Párizsban című filmet, felkiáltottam: olyan nagyszerű színész szeretnék lenni, mint Marlon. Édesapám csak nevetett rajtam, ma már tapasztalva elszántságomat és kitartásomat, eliszi, hogy képes vagyok rá. Másik kedvencem James Dean, őt is nagyszerűnek tartom, most éppen ő van a mobiltelefonom háttérképén is.

Mi a helyzet a szíveddel? Foglalt?

- Jelegleg nincs barátnőm. Mióta a televízióbn szerepelek, elég nehezen döntöm el, hogy magam vagy a népszerűség miatt közelednek–e hozzám a lányok. És nem szeretnék egy olyan kapcsolatba belemenni, ami nem őszinte érzéseken alapul. Egyébként meg úgy gondolom, ennyi idősen még nem is biztos, hogy jó, ha egy fiú komolyan leköti magát.

Milyen a kapcsolatod a közönséggel? Hogyan viseled a rajongókat?

- Azt hiszem, egy színész számára a legrosszabb dolog, ami történhet vele azon túl, hogy nem kap szerepet, ha a nézők nem ismerik fel. Én minden rajongómmal kedvesen elbeszélgetek.

Mivel töltöd a szabadidődet?

- Kedvenc sportjaimmal. A focinak és az úszásnak hódolok, vagy ha több időm van, hazautazom a szülővárosomba, az ott élő barátaimhoz. Szerintem fontos, hogy az ember ne felejtse el, honnan jött.

Ha jól tudom, decemberben véget ér a sorozat forgatása. Van már ajánlatod a 2007-es évre?

- Igen, Raul Lecuna produkciójának, a Rómeó és Júlia telenovella változatának a főszerepét kaptam. Remek lehetőség ez számomra, büszke vagyok, hogy engem választottak.

(forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána)

 

Nicolas példaképe Robert de Niro

A Te vagy az életem Tonyját – Rosa, a házvezetőnő unokája – a huszonhárom éves Nicolas D’ Augostino alakítja. A fiú – sok hasonló korú társával együtt – már kisgyerekként is reflektorfényben élt.

Image and video hosting by TinyPic

Tizenhárom évesen kezdődött színészi karrierje az Amigovis című sorozatban, ahol ő volt Beto, a rosszfiú. Bár eddigi karrierje során többször alakított negatív karaktert, aki ismeri Nicolast, tudja róla, hogy életvidám, vicces fiú, aki ritkán kel bal lábbal.

Saját bevallása szerint, optimista és munkamániás, állandóan pörög. Bár most a telenovella forgatásai miatt nincs sok szabadideje, de nem bánja, sőt, azt a keveset is inkább a színházban tölti. Egy gyerekeknek szóló produkció főszereplője.

Nicolas példaképei: Robert de Niro és Al Pacino, valamint az argentin Carlos Belloso, a Te vagy az életem Quique-je. "Nagyon örülök, mert lehetőségem nyílt rá, hogy vele dolgozhatok, rengeteget tanulok tőle."

A fiatal fiú nem tudná másképp elképzelni az életét, úgy érzi, színésznek született, sosem álmodott más foglalkozásról. Magánéletéről csak annyit árult el, hogy kedvese is szakmabeli, és a rajongók miatt sosem volt köztük nézeteltérés. "Ha megállítanak minket az utcán, boldogan adunk autogramot, sőt, szívesen állunk a fényképezőgép elé is" – mesélte Nicolas.

(forrás: Epizód - 2007; írta: Benkő Diána)

 

Pablo Cedrónnak magyar a nagyija

A Te vagy az életemben Falucho, a minden hájjal megkent ügyvéd Martin vagyonára pályázik, ám közben rengeteg komikus szituációba is keveredik, így nem válik annyira ellenszenvessé.

Image and video hosting by TinyPic

Az őt megformáló Pablo Cedrón Mar de Platában született. Édesanyja árvaházban nevelkedett, és a család úgy tudja, hogy egy magyar cigányasszony volt Pablo nagymamája.

A színészkedést nyolcévesen kezdte, de karrierje alakulásába beleszólt a politika. Kamaszkorában a katonai diktatúra elől menekülnie kellett a családnak, Olaszországban, majd Franciaországban éltek. "Nyolc évet töltöttem távol Argentínától. Kemény évek voltak, felszolgálóként dolgoztam, és amikor csak tehettem, színházba jártam." Amikor végre hazatérhetett, mindent elölről kellett kezdenie. " Reklámfilmekben szerepeltem, színházakban statisztáltam és mivel ebből nem tudtam megélni, szobafestőként is dolgoznom kellett." Ha lassan is, de sikerült. Egyre több szerepet kapott, és ma már elismert nemcsak színészként, hanem fogatókönyvíróként is. Szabadidejében trombitál, olvas, vagy kamasz fiával motorozik, mondta el Pablo.

(Forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána) ->Nagy-nagy köszönet Muci!!!