Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Natalia Oreiro: Monitával kel és fekszik

2008.05.22

 

Natalia Oreiro - Monitával kel és fekszik

Natalia Oreiro teljesen azonosul a Te vagy az életem Monitájával. Rettegve várja a pillanatot, amikor el kell válnia tőle.

Image and video hosting by TinyPic

Natalia Oreirót semmi sem lelkesíti jobban, mint az, ha különféle emberek őrébe bőjhat. A Te vagy az életem című sorozatban ezt nap mint nap megteheti. A bokszoló Monitaként volt már ápolónő, apáca, sőt, sztriptíztáncosnő is. A telenovella főszereplője már a 210. rész forgatásán is túl van, ám lelkesedése töretlen.

Nem zavar, hogy sokan azonosítanak Monitával?

- Nem, mi több, büszke vagyok rá, hiszen én magam keltettem életre. Az utcán állandóan utánam kiabálnak, Monónak, Monitának szólítanak. Már senki sem hív Nataliának, még kevésbé Oreirónak. Nehéz elhinni, hogy ennyire megszerették az emberek ezt a történetet. Biztos vagyok benne, hogy ez eddigi pályafutásom legfontosabb alakítása. Félek attól a naptól, amikor végleg el kell válnom Monitától.

- Pedig közel a búcsú...

- Év végéig még forgatunk, szeretném kiélvezni az utolsó napok minden pillanatát. Monitával kelek minden reggel fél hatkor, tudva, hogy rengeteget fogok nevetni, szórakozni. Ugyanakkor sírni is, hiszen annak ellenére, hogy ez egy komédia, vannak benne drámai események is. Édesanyja elhagyta, apját sohasem ismerte, szenved a szerelem és alacsony származása miatt.

- Könnyű volt őt egyébként megformálni?

- Monitát szinte nekem írták. Úgy érzem, kihoztam belőle a maximumot. Több mint kétszáz részt forgattunk le, napi tizenkét órát dolgoztunk. Ehhez jön még a smink, az öltözködés és a bokszleckék. Lehetetlen nem odalenni valakiért, akit ennyi energiával hozol létre.

- Mennyire hasonlít rád Monita?

- Ő egy csupaszív lány, aki kimondja, amit gondol. Néha nyers és ostobaságokat tesz, de vállalja. Nagyon nőies, szeret tetszeni másoknak, ugyanakkor hűséges és kitartó. Sok van benne belőlem is természetesen.

- Monitának fontos a külleme. Ebben is hasonítotok?

- Ő az a nő, aki vállalja magát hibáival együtt. Nem zavarja, ha nagy a feneke, akkor is felveszi a miniszoknyát. Én ezt a civil életben nem teszem meg. Viszont ő sem plasztikáztatná magát, és én sem. Pláne mások kedvéért nem. Pedig nem vagyok elégedett az alakommal.

- A plasztikai sebész tehát nem, de a boksz változtatott az alakodon?

- Izmosabb lettem, másban nem. Előtte is már rengeteget tornáztam a korábbi sorozatom miatt. Fontos az alakom, de inkább az egészségem miatt mozgok sokat. A párom, a családom, a barátaim és a munkám sokkal előbbre valóbbak, mint az, hogy éppen hány kiló vagyok.

- Mono példát mutat a nőknek.

„Mono született harcos, s mi is mindinkább ilyenek leszünk. Egyre függetlenebbek vagyunk, kimondjuk, amit gondolunk, szeretnénk tetszeni saját magunknak, és ha kell, szembeszállunk a férfiakkal. Ma már egy nő sem várja otthon, hogy a férje hozza a pénzt, magunk keressük meg a kenyérre valót.” – vallotta Natalia Oreiro Monita társadalomfromáló szerepéről, s még hozzátette:” De szerintem ez a férfiakat sem zavarja.”

(forrás: Epizód - 2006; írta: Benkő Diána) -> köszi Muci