Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Claudia Fontán négy hónap után férjhez ment

2008.05.21

 

Claudia Fontán négy hónap után férjhez ment

A Te vagy az életem kissé szeleburdi, mindig másba szerelmes titkárnőjét Claudia Fontán alakítja. A színésznő a valóságban ugyan egyáltalán nem falja a férfiakat, de gyermekének apjára egy tizenöt éves kapcsolatból kilépve talált rá.

Image and video hosting by TinyPic

Claudia Fontán hosszú évek óta hűséges a Te vagy az életemet készítő POL-KA televíziós társasághoz.

„Jól érzem magam velük, a stúdió olyan már nekem, mint a második otthonom.”- mondta a színésznő, aki a telenovellák mellett - kollégáihoz hasonlóan - színpadon is meg-megcsillogtatja tehetségét. Ám azt elismeri, hogy inkább komédiákban áll kamera elé, kevés drámai szerepe volt eddig.

Claudia 15 évig élt boldog párkapcsolatban, majd röviddel szakításuk után rátalált élete párjára.

„Matiasszal pár hónap után összeházasodtunk, mindketten tudtuk, a sors egymásnak szánt bennünket. Négy évvel ezelőtt pedig szerelmünk gyümölcse, Antonia is megszületett.”- mesélte boldogan Mercedes megformálója.

A színésznő, bár napi 12 órát dolgozik, anyaként és háziasszonyként is megállja a helyét.

„Szerencsére Matias munkája sokkal rugalmasabb, mint az enyém. Leginkább otthon dolgozik, így mindenben besegít. Persze, ha ő sem ér rá, babysitter vigyáz a kicsire. De a házimunkát én végzem, és ehhez a legvégsőkig ragaszkodom. Nem okoz gondot, imádok főzni is, gyakran lepem meg valami különlegességgel a családot.”

Claudia azért bánja, hogy kevés időt tölthet lányával, de mint mondja, Antonia nagyon szerencsés, hiszen már most rengeteg dolgot lát, tapasztal.

„Azt hiszem, fontosabb, hogy mivel töltjük a közös órákat, mint az, hogy mennyi időt vagyunk együtt. De abban biztos vagyok, hogy a családomért bármikor feladnám a karrieremet. Antonia és Matias az elsők az életemben, ha nekik szükségük van rám, nem vállalom el a felkínált szerepet.”- jelentette ki határozottan a sztár, aki sorozatbeli karakterével ellentétben nem foglalkozik annyit a külsejével.

„Mindig vékony voltam, nem számít, mennyit eszem, nem számolom a kalóriákat. Néha, ha időm engedi, elmegyek a konditerembe, de rendszeresen nem tornázom.”

(Forrás: Epizód 2007. írta Benkő Diána)