Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új sorozat Magyarországon

2008.05.08

 

SOS MI VIDA / TE VAGY AZ ÉLETEM

Image and video hosting by TinyPic

A telenovella garantáltan hamar a közönség kedvencévé válik, mivel a történet tele van mulattató és érzelmes szituációkkal, s nem utolsósorban, mert az ismerős páros játszik benne, akiket nézők milliói láthattak a nagy sikerű Vad angyalban.

Naty mellett ugyanis Facundo Arana is visszatér. A Vad angyal óta ők ketten nem játszottak együtt huzamosabb ideig. Most pedig újra szerelmespárt alakítanak. Így persze nem csoda, hogy már Argentínában is óriási várakozás előzte meg a telenovella bemutatóját. A dél-amerikai országban hónapok óta vetítik a sorozatot főműsoridőben, és már eddig is számos nézettségi rekordot megdöntött. Az összes csatornát és az összes műsorszámot figyelembe véve jelenleg a Te vagy az életem a legnézettebb produkció. Sőt, ez a sorozat most több embert ültet a képernyők elé, mint néhány évvel ezelőtt a Vad angyal. Vagyis az RRL Klub nem vásárolt zsákbamacskát, és nyilvánvalóan nem vállalt nagy kockázatot, hogy Naty és Facundo új sorozatát itthon is főműsoridőben kezdik vetíteni.

A történet külön érdekessége, hogy Natalia ez alkalommal egy bokszolónőt játszik…

 

Ahogy a sorozat kezdődik:

Esperanza Munoz (Natalia Oreiro) kitűnő pehelysúlyú bokszoló. Quique a menedzsere és a barátja. Azonban a fiatal lány már nem annyira biztos benne, hogy jó neki, ha ez a férfi irányítja a magánéletében és a sportban is.

Az egyik meccs közben megtörténik a baj. Esperanza váratlanul erős fájdalmat érez jobb kezében. Orvosa hosszúidőre eltiltja a bokszolástól. Ez az este újabb vitákat vált ki barátja és közte, hiszen a boksz az egyetlen megélhetési forrásuk. A lány elhatározza, hogy munkát vállal, legyen az bármilyen is. A gazdag Martin Quesada (Facundo Arana) egy fiatal és jóképű vállalkozó, aki korábban Forma-1-es versenyző volt. Kemény munkájával és elhivatottságával az apjától örökölt vállalatból óriási birodalmat épített fel.

Martin régebben már volt házas, de a felesége meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben. A szörnyű tragédia után úgy döntött, hogy abbahagyja legnagyobb szenvedélyét, az autóversenyzést. Fiatal özvegyként sok szerelmi kalandba bonyolódik, de egy nőt sem vesz komolyan.

Espereranza egyik szomszédja felhívja figyelmét egy megüresedett állásra Martin vállalatánál. A sors véletlene folytán Martin és Esperanza egymásba ütköznek a főbejáratnál. Bár egy szót sem váltanak, de a tekintetük találkozik és elárulja minden érzésüket...

 

(forrás: Epizód, 2006; írta: Dancsok Regina) -> köszi Edi