Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez a lány egy napfény

2008.05.06

 

Natalia Oreiro semmiben sem szenved hiányt. Szép, sikeres és lelkes védelmezője a jó ügyeknek. Környezetbarát beállítottsága és sokoldalú sztár magánélete (elmeséli majd például, hogyan éri el, hogy a sajtó nem csámcsog Ricardo Mollóval való házasságán) lesz a holnapi Clarín Espectáculos címlapsztorija. De ma még egy előzetest adunk: Natalia Oreiro visszatér a Canal 13 csatornához. Ugyan csak egy nap erejéig és nagyon nyomós okból: a Napfény a gyermekekért című műsor 17. adásának lesz a műsorvezetője, annak a műsorénak, mely az UNICEF argentin munkája számára gyűjt adományokat.

Adrián Suar, a Canal 13 programigazgatója személyesen hívta fel Nataliát, hogy felajánlja neki a műsor vezetését. Azt beszélik, hogy nem tárgyaltak sokat, a díva azonnal rábólintott, ahogy meghallotta az ajánlatot.

A napfény a gyermekekért különlegessége, hogy a Clarín csoport adakozó alapítvány segítségét is igénybeveszi, melyet augusztusban sugároznak majd. Immáron hagyománya van a művészek részéről a segítségnyújtásnak, akik a legnagyobb lelkesedéssel vesznek részt a műsorban annak érdekében, hogy minél nagyobb pénzösszeget sikerüljön összegyűjteni az adományokból. A múltévi számrekord 4.233.356 dollár volt. Az eseményre a Vidámparkban került sor Ernestina Pais és Matías Martin vezetésével.

Az UNICEF azon munkálkodik, hogy átfogó projektek által biztosítsa a gyermekek fejlődédét és jólétét. Az egyik célkitűzése, hogy folytassák a szociális ráfordítások fejlesztését, mely a 2002-es gazdasági válság után nagy hiányosságokat szenvedett el.

(forrás: La Nación, fordította: golacsn -> nagyon köszi)