Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A férjemet elbűvölöm az új kinézetemmel

2008.05.07

 

A most szőke Natalia Oreiro szülőföldjére utazott

 

Sokoldalú, egyszerű, gyönyörű, spontán és játékos. Ez Natalia Oreiro (30). És a jelzőket még lehetne sorolni. Szülőföldjére tett látogatása alkalmából a tehetséges énekes- és színésznő beszélgetett a Carassal és boldogan tündökölt új kinézetével.

 

- Mit szólt a férjed ahhoz, hogy most szőke vagy?

 

- Szegény már hozzászokott, bár nem panaszkodhat, egy személyben több nője is van (nevet). A férjemet elbűvölte a változás. Szerencsére a hivatásom tökéletes ürügyet szolgáltat minden alkalommal, mikor változtatok a külsőmön. Mikor mondták, hogy vegyek részt ebben a Sedal kampányban, amelyben Marilyn Monroe voltam, nagyon tetszett: érte festettem az anyajegyemet! Úgy érzem, nagyon előkelő helyre tettek engem.

 

- Minden álma megvalósult (éneklés, tánc, modellkedés, divattervezés). Van valamiféle szülői hatás?

 

- A pályaválasztásaimat kétségtelenül anyámtól örököltem. Ő egy ragyogó tehetség, nagyon jól fest, de sosem lelkesedett azért, hogy hivatásosan művelje ezt. Mindazonáltal én voltam az a fiatal lány, aki olvasott egy hírdetést egy napilapban, hogy színészeket keresnek reklámozáshoz és elhatároztam, hogy BsAs-be utazom. Ugyanakkor a papámtól is örököltem dolgokat, aki üzletember, egyéni vállalkozó.
De a családban nem voltak művészek. A divattervezés meg onnan eredt, hogy a mamánk elkezdett nekünk ruhákat varrni az öreg Singer varrógépén, mert anyagilag nélkülöztünk. Minden gyerek egyenköpenybe járt iskolába, az én szoknyám meg rakott volt, mintha egy hercegnőé lenne. Képzelheted, mi mindent mondtak rám az iskolatársaim. Mindig is szerettem máshogy kinézni, mint a többiek.

 

- Hogyan kezeli a változásokat?

 

- A változás nem olyasmi, ami ne okozna nekem gondot, de megpróbálom azt, hogy ne bénítson meg a félelem. Sokan megalkuvásból mondják, hogy "maradok a biztosban és kitartok a fiú mellett, vagy 35 éve vagyok házas, nem vagyok boldog, de ez jó így nekem."
Nem ugrom fejest a medencébe, mindent kielemzek előtte, mivel szeretnémm hogy jól sikerüljön a dolog, de a fontos az, hogy ne maradjak hoppon. Nem akarom 50 éves koromban azt mondani: "mennyire szerettem volna a nővéremmel ruhaüzletet nyitni, ahogy mindig is álmodtam! "Megyek és megteszem, mégha csaknem az összes megtakarított pénzem is rámegy, amit a telenovelláimért adtak, és nem érdekel az üzleti kimenetel. Vagy hogy jelentős főszerepeket ajánlanak és egy független film mellékszerepét vállalom el, amit kevesebb ember néz majd meg, ezek a művészi és egyéni fejlődés szempontjából szükségszerű választások. Már unom, hogy mindig ugyanolyan szerepeket játszak, az nem kihívás számomra, másfelől azért választottam ezt a hivatást, hogy különböző karaktereket formáljak meg és hiszem, hogy az emberek is várják, hogy különböző szerepekben lássanak.

 

- Maradt még függőben lévő dolog, ami megvalósításra vár?

 

- A jövőben szeretnék filmet rendezni, tanulni, és az összes megszerzett tapasztalattal hiszem, hogy könnyebb lenne megkövetelni egy színésztől, hogyan közvetítse így vagy úgy az érzelmeket.A művészeti vezetés is tetszene nekem, fotográfia, színezés, de ehhez még sok minden hiányzik.

 

- És egy környezetvédő program vezetése...

 

- Igen, akaratlanul csöppentem ebbe a dologba, inkább vállalok ilyen ismeretterjesző szerepet, úgy vélem ebben a témában jártas vagyok és bizonyosan jobban odafigyelnek az emberek rám, mintha egy tudós mondaná ezt el. Ez alapvetően egy tudatosító program.

 

- Tervek erre az évre?

 

- Van egy filmes projekt a "Miss Tacuarembó" Dani Umpitól, az argentin Martín Sastre rendezésében. Épp most fejeződött be a koprodukció. És vannak más tervek is, de úgy gondolom ezekről jelenleg még korai lenne nyilatkozni.

 

- Tervbe van véve, hogy Uruguayban is nyílik Las Oreiro?

 

- Hogyne, persze, Montevideóban. És biztos a mamám vezeti majd elbűvölve és az összes ruhát felpróbálja majd (nevet). Ma ez még egy nagyon kis üzlet, mely a figyelem központjában áll, mivel sok argentin híresség viseli a márkát és még csak 6 hónapja, hogy elkezdtük... és az a fontos, hogy a bővítés nem reménytelen. De ki merné azt állítani, hogy a jövő év fantasztikus lesz?

 

- Mely uruguayi hölgyeket szeretné öltöztetni?

 

- Nem vagyok annyira benfentes ott, de a volt színésztársaimat, mint Patricia Wolf, Laura Schneider, Victoria Zangaro, akik szerintem istenien néznek ki, nagy örömömre szolgálna öltöztetni. De azokon a hölgyeken kívül, akik most eszembe jutottak, mert ismerem őket, talán vannak mások is, csak őket nem ismerem. Olyan 40-50-es korosztályú igazi nőket szeretnénk megcélozni, akiknek csodás idomaik vannak.

 

- Május 19-én van a születésnapja. Valami különleges ünnepség is lesz?

 

- Ilyenkor mindig nagy ünnepséget rendezek álarcosbállal vagy DJ-s bulival, és a közeli barátaimat és munkatársaimat hívom meg. Ha nem rendezek bulit, akkor elutazom. Számomra a születésnap egy különleges nap és szeretem azt emlékezetessé tenni. Ugyan még nem döntöttem el, de azt hiszem ebben az évben inkább elutazom.

 

- Gyerekek? Szerepelnek a terveid közt?

 

- 18 éves korom óta állandóan ezzel a kérdéssel jönnek nekem: "Mikor mész férjhez? Mikor lesznek gyerekeid?" Ha gyerekem lenne, akkor meg arról faggatnának: "Mikor jön a kövezkező?" Szeretném, ha rögtön unokáim lennének (nevet). Nagyot változtak az idők, a mamámnak már 21 éves korában megszületett a nővérem, a nők manapság sokkal függetlenebbek. A lényeg, hogy nem tervezgetek, hagyom, hogy az élet lepjen meg engem, és ha ez mostanság sikerülne boldog lennék és biztos, hogy semmi sem lenne ennél fontosabb, de nem göröcsölök folyton azon, hogy mikor lesz már gyerekem. Valóban jó lenne megtapasztalni a gyermekáldást és hogy legyen egynéhány. Jelenleg három keresztgyerekem van és az unokahúgocskám, akikkel nagyon élvezem az együttlétet.

 

(fuente: Caras; fordította: Goli -> nagy-nagy köszönet érte)