Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum - június-szeptember

2008.06.01

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

igazán

(lilu, 2008.07.15 01:26)

nincs mit, Damme! Még ha új videók lennének! De itt legalább meg lehet nézni az összeset. ;)

Beraktam egy friss Naty interjút, amelyben a riporter divattervezői, színésznői terveiről kérdezte őt.
Naty többek között elmondta, hogy hamarosan indul a legújabb Dori Media produkció, az internetes szappanopera forgatása. A romantikus komédia címe Amanda O lesz, amelyben a Cleopatra c. filmből ismert Norma Aleandro és az SMV-ben Aldót alakító Diego Peretti lesz a partnere. De emellett természetesen folytatja a környezetvédelmi műsor vezetését.
Ezen kívül az interjúban elcsacsogja, hogy Facundóval folyamatosan valamilyen közös munkáról beszélgetnek, fantáziálnak. Szeretnének megint együtt dolgozni.
A riporter azon felvetésére, hogy a nézők szerint közte és Facu között a munkakapcsolaton kívül több van, Naty azt válaszolta, hogy ez a nézők képzelgése, amelyet egyébként a kettejük közötti jó kémiának tulajdonít.
A Las Oreiróról elmondja, hogy a márkára jellemző stílusban ő a merész, nővére, Adriana pedig a klasszikus formát képviseli. Tudatosan a nagyon nőies, 50-es évekre jellemző vonalakat használják, erre fektetik a hangsúlyt. Legutóbb Carla Peterson szerepelt a Gente címlapján Las Oreiro kollekcióban. Naty erről semmit nem tudott, az újságosnál látta a címlapon kolléganőjét az általuk tervezett ruhában, aminek persze nagyon örült. Na, hát kb. ennyi az interjú. :) Majd Goli kiigazít, ha egyáltalán eljut ide valamikor... :roll:
P:L

Lilu

(Damme, 2008.07.14 01:57)

köszönjük az új vidiket.

sziasztok

(Damme, 2008.06.26 20:14)

ide is bejelentkezem, nem nagyon van hsz. itt sem. Hiába nyár van nyár ...
De azért keringünk néha egyet. :))

Most jutott eszembe,...

(Zsanna, 2008.06.11 09:09)

...hogy ha egymás után teszed be az adott cikket és fordítását, akkor még könnyebben meg lehet állapítani, hogy melyik van lefordítva és melyik nincs. Ugyanis ahol csak spanyol nyelvű cím van, az még nincs és ez rögtön látszik, anélkül, hogy rákkattintanánk egyenként a cikkekre!

Puszi, Zsanna

Lilukám!

(Zsanna, 2008.06.11 09:03)

Szerintem az is nagyon jó ötlet, ha egy oldalra rakod, mert akkor valóban rögtön látszik, hogy melyik lett lefordítva!
Főleg, ha arra gondolsz, hogy egyre több hír kerül be és így egyre hosszabb listát kell majd végignézni, hogy párosítsa az ember a cikkeket!
De egy kicsit zavarban vagyok, mert én nem több munkát szeretnék adni, hanem inkább az észrevételeimet leírni, hogy esetlegesen segítselek ezzel!

Millió puszi, Zsanna

Lilu

(Damme, 2008.06.06 23:35)

most megnézegettem a 2008 -as híreket. szerintem ahogy ide be vannak téve úgy tökéletes.Nagyon jól követhető.

P D

köszönöm Zsanna

(lilu, 2008.06.06 00:55)

a hírek összekapcsolásáról szóló észrevételedet!

Most, így hirtelen az jutott eszembe, hogy egy oldalra rakom a magyar és a spanyol nyelvű hírt, így lehet tudni, hogy melyik lett lefordítva, melyik nem.

Más ötletet is szívesen várok!